Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Athens Fringe Festival 2009 (spec)

What is the Athens Fringe?

Πρόκειται για ένα Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών που θα λάβει χώρα στην Αθήνα. Μια συνάντηση όλων των τεχνών με έμφαση στις παραστατικές τέχνες και τα new media, με νέες και καινοτόμες δημιουργίες από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Παρουσιάσεις, παραστάσεις, συναυλίες, εργαστήρια με καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο μιας και οι συμφωνίες ανταλλαγών έχουν ήδη συναφθεί με τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα φεστιβάλ διεθνώς.

Who organizes the Athens Fringe?

Τη διοργάνωση αναλαμβάνει η Εταιρεία Πολιτισμού Σύνθεση σε συνεργασία με το Edinburgh Festival Fringe, ίσως το μεγαλύτερο και πλέον γνωστό φεστιβάλ στον κόσμο. Η εμπειρία της Σύνθεσης στις πολιτιστικές διοργανώσεις καθώς και η συνεργασία της με το Edinburgh Festival Fringe Festival εγγυώνται την αρτιότητα και την επιτυχία της διοργάνωσης.

Why an Athens Fringe?

Σκοπός του είναι η ανάδειξη νέων, ανερχόμενων καλλιτεχνών, Ελλήνων και ξένων, στο θέατρο, τη μουσική, το χορό και τις άλλες τέχνες καθώς και η εξαγωγή τους σε αντίστοιχες διοργανώσεις.

Where?

Προτεινόμενοι χώροι διεξαγωγής του Φεστιβάλ είναι η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού καθώς και ποικίλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι χώροι (δρόμοι, πλατείες κτλ.) στην πόλη της Αθήνας. Τις ημέρες του Φεστιβάλ, οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες θα διασπείρουν ποικίλα δρώμενα και εκτός των επίσημων εγκαταστάσεων προκειμένου να κοινοποιήσουν την δουλειά τους σ’ ένα ευρύτερο κοινό.

When?

Το Athens Fringe Festival 2009 έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα τον Ιούλιο του 2009 για μία εβδομάδα.

To whom?

Το Athens Fringe Festival απευθύνεται σε ένα ιδιαίτερα ευρύ κοινό. Νέοι, φιλότεχνοι, τουρίστες καθώς και άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα φεστιβάλ.

Athens Fringe Festival’s Sponsor

Το Φεστιβάλ παρέχει την δυνατότητα άμεσης επαφής με το κοινό μέσω ειδικά μελετημένων χορηγικών πακέτων τα οποία θα συμβάλλουν στην επίτευξη σημαντικών επιχειρηματικών στόχων:
• Δημιουργία ενός εξαρτημένου αγοραστικού κοινού για πειραματική ανάπτυξη του εταιρικού προφίλ
• Καλλιέργεια και ζωογόνηση των εταιρικών αξιών μέσω του πολιτισμού
• Θετικό συσχετισμό με τις Τέχνες – ενίσχυση του brand
• Προσέλκυση θετικής προβολής προς τα ΜΜΕ
• Εκπλήρωση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
• Άσκηση επιρροής σε κέντρα λήψης αποφάσεων

Για περαιτέρω πληροφορίες καθώς και για τα χορηγικά πακέτα παραμένουμε στη διάθεσή σας.
Contact: Μαρίντα Σκαραμαγκά Cultural Marketing Manager
Τηλ.: 210 33 90 447 e- mail: marinda@sinthesis.gr

Συνεργαζόμενοι Φορείς :
Εταιρεία Πολιτισμού Σύνθεση σε συνεργασία με το Edinburgh Festival Fringe

Δεν υπάρχουν σχόλια: